Atomfoltosok

BEMUTATKOZÁS

Csoportunk másfél évvel ezelőtt, 2010-ben alakult.
Az akkor még Paksi Városi Művelődési Központ indított egy alapfokú foltvarró tanfolyamot, melynek olyan sikere volt, hogy hamarosan egy haladó képzést is napirendre tűzött.
A tanfolyamokról kikerült "újoncokat", olyannyira "megfertőzött" a foltvarrás, hogy elhatároztuk, kis csoportba tömörülünk, és együtt folytatjuk tovább a munkát.
Ekkor jött létre az Atomfoltosok csapata.
Mostanra 13 tagunk lett, többen már az országos szereveződésű Magyar Foltvarró Céhbe is beléptek,  minden szerdán 17 órakor találkozunk, hogy kézzel, géppel - vagy sok esetben -  fejben varrjuk meg legújabb ötleteinket.
Tavaly év végén nagy sikerrel rendeztük meg karácsonyváró kiállításunkat.
Rendszeresen veszünk részt az ország minden pontján közös varrásokon, varrós hosszú hétvégéken, vagy akár több napos foltvarró táborokban, hogy tudásunkat bővítsük, szakmailag minél többet fejlődjünk.
Az idén terveink között szerepel, hogy a "nagyközönséget" is bevonjuk a munkába: több alkalommal is szeretnénk a szabadban varrni, melyre ezúton is szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Az Atomfoltosok mindennapjairól, munkásságáról rendszeresen beszámolok internetes naplómban, az oldalsávban a MUNKÁIM menüpontban az ATOMFOLTOSOK címkét megnyitva láthatóvá válik, a kedves érdeklődők így is nyomon követhetik az éppen aktuális programjainkat, elkészült foltmunkáinkat.
TAGJAINK:

Apró Györgyné Ági
Bukta Antalné Marika
 Forster Józsefné Jutka
Győri Judit
Juhászné Marika
Rauth Jánosné Marika

Nagy Pál Lászlóné Marcsi

Rósa Gézáné Judit
Simon Klári
Vasadiné Kiss Tímea

Zelfel Istvánné Évi
Zsarnai Sándorné Kati

 
Foltbaráti üdvözlettel:

Hopp Mónika
csoportvezető