2012. október 3.

Atomfoltosok

Van némi elmaradásom a csoportunk foltéletét illetően, így megpróbálom azt pótolni.

A nyári szünet óta már 3. alkalommal gyűltünk össze, először csak egy kis kötetlen beszélgetésre a nyári élményekről, megbeszéltük a további programjainkat, majd élménybeszámolót tartottam az Ezüstvölgyi utazásomról, majd pedig megtartottuk Zsarnainé Kati barátnőnk búcsúztatóját, aki a nyár végén költözött el Szombathelyre. Sikerült egy remek foltos-csapatba, a Folt-mixbe bekerülnie, aminek nagyon örülünk, és remélem, hogy a két csapat közelebbről is megismerheti egymást.
Katinak egy közösen készített kis ajándékkal kedveskedtünk, remélve, hogy nem felejt el bennünket!
Aztán már a 2. közös varráson is túl vagyunk: először Érsekcsanádon jártak a lányok (fotóim nincsenek róla, mert ott sajnos nem tudtam részt venni, mivel határidős munkákat kellett befejeznünk), ahol remekül érezték magukat, majd pedig jött a szokásos Bonyhádi Foltmolyok közös varrása. Ismét szuper volt, sokat tanultunk, köszönet az ötletbörzén kapott tanításokért, no és persze megint rogyásig volt megtöltve a tombola-sarok!




Ági és Borcsa
A sokszínű margitvirág
Köszönetet mondunk a bonyhádi Lányoknak a szervezésért és a lehetőségért, jövőre igyekszünk újra résztvevői lenni ennek a remek eseménynek.

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű az ajándék takaró!
    Nagyon jók a közös varrások ,nagyon nagy lendületet ad a ha van ideje az embernek!
    Főleg ilyen szuper csapattól.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Éva!
    Kati valóban meghatódott a takaró láttán, ráadásul sikerült beletrafálni a színekbe is, ugyanis éppen előtte néhány nappal vásároltak 2 hasonló színű fotelt.
    Most rá vár a feladat, hogy egy hasonló takarót produkáljon a párjának is! :D

    VálaszTörlés

Köszönet a foltbaráti hozzászólásodért!