2011. november 7.

Határtalan öröm...

ért a Határtalanul Fesztiválon!
Sokunk örömére ugyanis, a MFC közgyűlésén, vezetőségi tagnak választottuk meg nagyon kedves barátnőnket, Reiner Ritát!
Ezúton is szeretnék gratulálni neki, és nagyon sok erőt és kitartást kívánok az elkövetkezendő egy esztendeig tartó munkájához!
Úgy tűnik, hogy végre "megépül" az a bizonyos "bajai - híd" a vidék és a főváros között!

Ez volt az első országos kiállítás, amelyen részt vettem! (és garantálom, hogy nem az utolsó!)
Igaz csak kutyafuttában néztem meg a műveket, de a szám azóta is tátva van! Ilyenkor érzi azt az ember lánya, hogy még mennyire sok mindent kell tanulnia, hogy a "nagyokhoz" felzárkózzon...

A kiállításra a bonyhádi és szekszárdi csapat tagjaihoz társulva érkeztünk, ezúton is köszönjük nekik a lehetőséget!

A paksi csapatot 3 fővel képviseltük ( a többiek munka és betegség miatt nem tudtak velünk lenni, de gondoltunk rátok csajok!), és talán mindannyiunk nevében mondhatom, hogy remekül éreztük magunkat.
Paksi delegáció
Külön örömömre szolgált, hogy rengeteg baráttal és ismerőssel találkoztam! Nem kezdek bele a felsorolásba, de ott volt a foltos élet apraja-nagyja az ország minden pontjáról!
Nagyon jó volt látni olyan arcokat, akiket eddig csak a céhes újságból, vagy a blogvilágból ismertem, és óriási élmény volt Dolányi Annát is életnagyságban látni!

A kiállításról készült fotókat hamarosan a Magyar Foltvarró Céh  honlapján megtekinthetitek, de mindenkinek javaslom, ha egyszer teheti, vegyen részt ezen az eseményen, mert kihagyhatatlan élmény!

Szép napot mindenkinek!

4 megjegyzés:

Köszönet a foltbaráti hozzászólásodért!