2012. december 9.

A 15., a 16., a 17. és a 18. quilt !

Nem csak a Mikulás volt aktív az elmúlt héten, hanem a "Varrjunk Együtt!" Játék foltos-lányai is!

A 15. helyen, nagyon kedves barátnőm, Stephaich Erika, a balatonlellei Pro Futuro Egyesület tagja, pontosabban vezetője végzett.
Íme az elkészült munkája:

És íme egy remek példa arra, hogyan hoz össze embereket a foltvarrás, egy játék, hogyan születnek ezáltal csodálatos barátságok... merthogy így történt ez Erikával és velem is, de ez igen hosszú történet, egyszer majd elmesélem...

Erika, neked pedig köszönöm, hogy velem tartottál, sokat jelent ez nekem!


A 16. quiltet készítette:  Horváth Zoltánné Böbe, Kelebiáról.
Takarójának kivitelezését, ő is rendhagyóan oldotta meg, erről részletesen blogjában olvashattok, a képet pedig itt láthatjátok:
Gratulálok Böbe a munkádhoz, és köszönöm, hogy velem tartottál, a következő évi közös varrásotokról pedig szeretnék majd híreket kapni! Minden jót kívánok hozzá!

A 17. quilt megalkotója pedig már rutinból készítgeti a gyűjteményeseket, hiszen már a 2. takaróját készítette el! Ő pedig Lipták Andrea (Anyinyóka) Budapestről:
Andi! Ehhez a munkához is szívből gratulálok, nekem nagyon tetszik! Köszönöm, hogy velünk varrtál!

És jöjjön a 18. elkészült quilt, egyenesen Oszlányi Krisztina varrógépe alól! Igazi csajos darab:
Kriszta a kislányának készítette a takarót, ezúton is szeretnék gratulálni hozzá, és a leányzónak azt kívánom, hogy nagyon sok örömet leljen benne!
Köszi Kriszta, hogy velem tartottál, és nagyon örülök, hogy megismerhettelek!

Még 10 nap van hátra a játékból, semmi sincs veszve, még elkészül az a quilt karácsonyig!





2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm még egyszer Mónika, hogy befogadtál utólag a csapatba! Sokat tanultam, sok kedves embert ismertem meg általad. Remélem még sokszor fogunk találkozni. Ölellek. Kriszta

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm még egyszer Mónika, hogy befogadtál utólag a csapatba! Sokat tanultam, sok kedves embert ismertem meg általad. Remélem még sokszor fogunk találkozni. Ölellek. Kriszta

    VálaszTörlés

Köszönet a foltbaráti hozzászólásodért!